donderdag 29 maart 2012

Workshop FF anders

Trots presenteer ik de haakworkshop "FF anders"

Een dagvullende workshop, waar je even helemaal in de watten wordt gelegd en tot rust kan komen. Je waant je in een heus handwerkparadijs op een prachtige locatie.
De workshops zijn net "FF anders" dan andere workshops. Je krijgt koffie en taart en er wordt een uitgebreide lunch geserveerd en ook nog een drankje en hapje ter afsluiting en tussendoor. Kortom, we gaan je helemaal verwennen en ondertussen leer ik je ook nog verschillende haaktechnieken en ga je die middag met je eigen gehaakte ontwerp naar huis. Hopelijk geïnspireerd om thuis lekker door te gaan haken.


Dit zijn de data en de workshops:
zondag 15 april, Zpagetti workshop: restproduct uit de textielindustrie waarmee je met een XXL naald in een korte tijd een leuke, hippe tas maakt.


Vrijdag 4 mei, Beginnersworkshop haken: je leert alle beginselen en termen van het haken en gaat met je eigen gehaakte telefoontasje naar huis.

Zaterdag 12 mei, beginnersworkshop haken: zie hierboven

Zondag 10 juni, Granny Squares:  leer het bekende 'oma vierkantje' haken en leer de ongekende mogelijkheden om deze toe te passen en je eigen creativiteit erin kwijt te kunnen.

Zondag 24 juni, Zpagetti workshop: zie 15 april



Geen opmerkingen:

Een reactie posten