dinsdag 3 november 2009

Tweede haakworkshop

Al weer een week geleden, op maandag om precies te zijn, was er dan de tweede haakworkshop. Iedereen had zijn telefoontasje afgerond

en materiaal aangeschaft voor hun gekozen nieuwe project. Zoals ik reeds had vermeld heb ik de cursisten laten kiezen uit drie tassen. Ondertussen heb ik de tassen ook zelf gehaakt, zodat ik een voorbeeld kon laten zien en in ieder geval weet waar ik over praat.


Ik zal eerste een overzicht geven van deze projecten (allemaal gratis te vinden op www.garnstudio.com)

De eerste tas is een tas die je na het maken in de wasmachine wast op 40 graden waardoor de tas vervilt. Hier het voorbeeld:


 De tweede tas is net zoals de eerste gemaakt van DROPS Eskimo:
Het derde voorbeeld, evenens van DROPS Eskimo:

Een aantal waren zelf reeds aan de slag gegaan en al aardig opschoten. Andere begonnen hier aan hun project te werken. Iemand had zelfs al een nieuw project voor de volgende keer zelf uitgekozen. En een ander, die ook naar deze workshop kwam met de intentie om voor haar kindjes te leren haken, had ook haar eigen project bedacht. 
Ik vond het heel erg leuk om het enthousiasme van de groep te zien. Ik vind het erg belangrijk dat je hetgeen je maakt ook leuk vind, daarom moet een ieder ook aan zijn zelf uitgekozen project kunnen werken. Doordat de groep niet zo groot is, kan ik dit ook begeleiden. 
Al met al was het een erg gezellige avond, de groep begint elkaar te leren kennen en het samen delen is gewoon leuk. Het laatste kwartier hebben we met elkaar nog allemaal haakboeken bekeken. Dit inspireert en brengt natuurlijk op idee├źn voor de volgende projecten die gaan komen.


Ik kijk nu al weer uit naar volgende week!


Hier een  impressie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten