vrijdag 15 oktober 2010

Update workshops

Het is ondertussen al weer een hele poos geleden dat ik voor het laatst heb geblogt.

Niet dat is stilzit, integendeel, ben ontzettend druk. Mijn workshop op de maandag avond loopt en ik vind het iedere keer weet heel erg gezellige avonden. Het blijft heerlijk om samen bezig te zijn. Haken verbindt niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Zo leuk om allemaal mensen te mogen ontvangen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Omdat heel veel cursisten al meerdere keren zijn geweest, leer je elkaar ook beter kennen en dat vind ik ook heel erg leuk.

Ik ga op korte termijn een workshop Zpagetti haken organiseren. Dan ga je in een groep gezellig aan de slag om in een middag met je eigen gemaakte Zpagetti tas naar buiten te kunnen lopen.
Hier een foto van een haakdemonstatie die een jaar geleden bij Schouten Handwerken in Hoorn heb gegeven:


Workshop voor kidz
Helaas heb ik de kinderworkshop waarmee ik volgende week woensdag wilde beginnen moeten uitstellen. Reden is dat ik te weinig aanmeldingen heb mogen ontvangen. Maar ik ben ervan overtuigd dat het moet lukken om in januari met heel veel plezier aan de slag te kunnen met mijn eerste groep.
Ik voel ook dat het  eigenlijk eerst nog meer in mijzelf moet groeien, voordat het klaar is om naar buiten te komen. Dus dan was het blijkbaar gewoon nog niet de tijd.

Workshop op de vrijdag morgen
 Vanaf januari zal ik starten met een workshop op de vrijdag morgen van 9.30 tot 11.30. Opzet wordt hetzelfde als die van de maandag avond. Kijk op mijn tablad Workshops voor meer informatie.

En verder:
Heb ik heel veel lopende projecten. Iets teveel naar mijn zin. Soms heb ik dat, ik begin aan van alles en laat het vervolgens weer een poos stilliggen. Gelukkig komt er altijd weer een moment dat ik het af ga maken.

Daarnaast:
Laat ik mij begeleiden om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Erg leerzaam en leuk.Want ik wil wil van mijn hobby mijn werk maken.
Wordt er gewerkt aan een professionele website.
En dan heb ik natuurlijk ook mijn lieve kindjes, een man en heel veel fijne mensen om mij heen. Ook hebben we een geweldige moestuin, waar we deze zomer heel veel schatten aan groente en fruit hebben mogen halen.
Genoeg te doen dus........en helaas schiet het bloggen er dan wel eens bij in. Terwijl ik het zo leuk vind om mijn dingen te kunnen delen. Geniet ook zo ontzettend van al die leuke en creatieve blogs.

1 opmerking:

  1. Hello Melissa! I just found your lovely blog with wonderful yran-creations! I'm happy to meet you and your colourful works! I love this 'flower-pullover'! I'll go to see more...
    Best wishes from Finnish woman living in Crete!

    BeantwoordenVerwijderen