zondag 5 september 2010

polswarmers

Geïnspireerd door lindevrouwsweb.blogspot.com ben ik ook gelijk aan de slag gegaan met de vingerloze wanten. Origineel Engels patroon vind je hier: inkberryblue
Maar Joke heeft het patroon vertaald: klik hier voor de nederlandse vertaling

Mijn eerste paar heb ik gemaakt van Bravo en vielen iets groter uit. Maar León is er blij mee. Daarna heb ik nog een paar gemaakt met Merino Superfein van Lana Grossa. Die zijn zo lekker zacht.

Morgenavond begin ik met mijn tweede nieuwe haakgroep van dit seizoen en ik zal de beschrijving en voorbeelden zeker meenemen. Dit is toch een leuk project voor iemand die nog niet zoveel heeft gehaakt.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. There is certainly no problem with Leon wearing pink either cause if anyone had anything to say about it well, they'd have to mess with Leon. Nah, just kidding and make sure you tell Leon that.I really like the pattern.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I will tell him. Thanks for the compliment!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh they look Great!

  ps, you have a lovely blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie dat je erg leuke dingen maakt. Een aantal dingen heb ik ook al gemaakt maar van een aantal wensen die ik nog heb ontbreekt me het patroon. Zou ik jou daarvoor kunnen vragen wellicht? Het regenboogjurkje van je dochter is ook helemaal goed gelukt!!! Is dat een recent boek van Phildar? Kan ik dat nog ergens bestellen???
  Groetjes, Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen