zondag 6 maart 2011

gehaakte bloemetjes

De allerleukste kado's vind ik degene die zelf gemaakt zijn. Iets wat met liefde en aandacht is gemaakt, zegt mij veel meer dan de prijs.
Zo hebben we vandaag een jarige buurvrouw. Ik heb een pakje wierook voor haar gekocht en een paar bloemetjes gehaakt. Ziet er toch helemaal leuk uit.

Ook is mijn liefje jarig vandaag, 35 jaar alweer. Gisteren hebben Noa en Mika hun eigen schilderij op canvas voor hem gemaakt en ingepakt in zelf getekend inpakpapier. Ook hadden we een paar kado's gekocht en zo hebben we hem vanmorgen wakker gemaakt.
Vanmiddag geven we een groot feest, want ook ik ben vorig weekend 35 geworden. Dus we hebben veel mensen uitgenodigd. In plaats van een kado vragen we iedereen een hapje of drankje mee te nemen. Het is altijd zo leuk wat een rijk buffet er dan ontstaat. En omdat iedereen alles zelf kan pakken, kunnen wij ook lekker genieten.

En dan ook nog zo'n HEERLIJK zonnetje erbij. Mijn dag kan nu al niet meer stuk!


4 opmerkingen:

 1. Een hele fijne dag gewenst vanuit een zonnig Belgie ....

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke vrolijke pakjes zo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd nog met jouw verjaardag en natuurlijk met die van je man!!!! Een hele fijne dag vandaag! Geniet er maar van!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe simpel kan een het zijn om een kadootje zo op te leuken he!

  BeantwoordenVerwijderen