donderdag 3 maart 2011

Ik voel de lente, jij ook?

Ik ruik het, ik voel het en zie het. De lente is in aantocht. Alhoewel het nog wel koud is, kan ik er niet meer onderuit.
Net als de bolletjes en plantjes die voorzichtig beginnen te ontluiken, voel ik datzelfde in mij. In dit seizoen voel ik des te meer dat wij als mensen toch nog steeds onderdeel van de natuur zijn. Wij bewegen net zo goed als alle planten en dieren mee met de seizoenen en hoe bewuster je dit ervaart, hoe meer je dit ook kunt gaan gebruiken.
De lente is het moment om al je nieuwe ideeën neer te gaan zetten en vorm te gaan geven. Om datgene tot bloei te laten komen, wat jij nu wilt neerzetten.

Allemaal ideeën bruisen er in mij en ik voel de energie om hier voor te gaan.
HEERLIJK!

Hier een kleine preview van een project die ik aan het maken ben met NORO Kureyon. Van al die kleuren wordt je toch helemaal vrolijk. Zeker als het zonnetje zo lekker je huisje in schijnt.

3 opmerkingen:

 1. Jaaaaa, hier schijnt de zon ook al zo heerlijk, de crocusjes staan in bloei en de andere bolletjes doen ook al aardig hun best om boven de grond te komen.
  En als ik zo naar je foto´s kijk, word in ieder geval ik blij bij het zien van al die vrolijke kleurtjes. Niet alleen van je haakwerk, maar ook van die prachtige rozen en de blauwe druifjes niet te vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een zalige gevoel hè, de lente ....elke dag even kijken in de tuin wat er allemaal weer boven de grond uit komt ...en dan dat zonnetje...zalig gevoel...

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kleurenverloop heeft dat garen.

  BeantwoordenVerwijderen