dinsdag 6 september 2011

De zomer voorbij

Het valt me zomaar zwaar om het gewone leven weer op te pakken.

De zomer is voor mij ontzettend intensief geweest en vol. Gelukkig wel met erg veel leuke dingen.

Al voor de zomervakantie begon zijn we met ons gezinnetje naar mijn vader in Zweden geweest. Daar heb ik al eerder over geblogd.


We hebben daar ook nog een week mogen genieten van een heel bijzonder festival, het No-Mind festival. Hier hebben we ook vrijwilligerswerk gedaan. Zo hielp ik mee met de kinder activiteiten. Heel erg leuk om te doen.
We boften ook met ontzettend lekker weer. Dus dat hielp ook erg mee in het vakantiegenot.


Terug in Nederland begon de zomervakantie eigenlijk pas echt.
Ik ben toen als vrijwilliger aan de slag geweest op het Summerbreek festival . Een ontzettend leuk festival in Etersheim, Noord- Holland. Helaas was het weer op zaterdag en zondag erg slecht, maar evengoed heb ik genoten.

Toen kwam er nog een onverwacht avondje uit. Take That in Amsterdam ArenA. Toch wel een erg bijzondere ervaring, zo'n gigantische show. Ook zijn we met ons gezinnetje op het Open-Up festival geweest. Een heel intiem en bijzonder festival. Waar naast allemaal leuke en bijzondere workshops ook veel plek is voor de kinderen. Ook hier zijn we als cocreators aan de slag geweest. Ik heb het als heel bijzonder ervaren om een steentje te kunnen bijdragen en de teamspirit te voelen.


Het Open-Up vond plaats op een prachtige locatie  bij Landgoed, kasteel de Berckt in Baarlo, Limburg.
En ondanks de slechte weersvoorspellingen hadden we voornamelijk prachtig weer.Eenmaal terug had ik de smaak goed te pakken en heb toen ook nog spontaan besloten om naar het Lowlands festival te gaan. Gewoon even zonder man en kindjes. HEERLIJK!
Ik was hier 9 jaar geleden voor het laatst geweest, maar het is mij zéér goed bevallen. 


En nu is het dus weer tijd geworden om weer om te schakelen en het 'gewone' leven weer op te pakken. En dat is dus weer even wennen. Maar ik heb er ook weer zin in. 

Om te mogen werken in de leukste handwerkwinkel van Nederland: Schouten Handwerken, is natuurlijk helemaal geweldig. Ik ben op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en raak ontzettend geïnspireerd daar.

Gisteravond ben ik weer begonnen met mijn eerste haakgroepje van dit seizoen. Deze groep bestaat ondertussen uit allemaal vertrouwde gezichten, dus dat is ontzettend gezellig.

We gaan er dus weer helemaal voor!


5 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal over de zomer, maar vooral ook een leuke blog heb je. Het is wel grappig, want ik ben ook door Schouten aan het haken begonnen. Begin dit jaar was ik samen met m'n zussen een weekendje in de buurt van Hoorn. In de winkel "viel" ik voor een Zpagetti-tas en dat gaf me het duwtje om te gaan haken. Inmiddels vooral met katoen en soms wol.
  Ik ga je blog volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het gaat een heerlijk crea herfst worden , neem de tijd om naar binnen te keren , te ervaren , te zijn , even niet meer hollen , maar gewoon fijn stilstaan bij jou en bij je werk , je creativiteit weer voelen bruisen en bubbelen, gaat helemaal leuk worden , ik geloof het .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een leuke zomer ..... spannende aktiviteiten kan me voorstellen dat je moeite hebt in je ritme te komen .... Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook en na-de-vakantie-dip. Heel herkenbaar dus. Maar goed, op naar een mooie crea-herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi friend I love your blog always has beautiful things here, beijokas ...
  http://agulhaetricot.blogspot.com
  http://agulhaetricot.com
  tb http://titacarre.elo7.com.br visit my store and let your opinion about my products.

  BeantwoordenVerwijderen