zondag 24 juli 2011

Weversmarkt 2011 in Hoorn - Een Verslag van Schouten Handwerken

Ben je niet of nog nooit in de gelegenheid geweest om afgelopen woensdag naar de Weversmarkt in Hoorn te komen. Wilbert, van Schouten Handwerken, heeft een erg leuk video verslag gemaakt met een muziekje op de achtergrond.

Dan zie je gelijk op wat voor een geweldige plek ik werk. Het is toch een genot om tussen al die prachtige bollen wol te mogen vertoeven.
En je krijgt ook nog eens een leuk beeld van hetgeen je allemaal op de markt kunt vinden. Het was prachtig weer afgelopen woensdag, boven verwachting, dus dat bepaalde natuurlijk al een groot deel van de sfeer. Handwerkliefhebbers komen vanuit het hele land, dus je raakt ontzettend geïnspireerd op zo'n dag.Wilbert houdt trouwens zelf ook een blog bij: WillsWools

3 opmerkingen:

 1. Helaas moest ik werken, dus leuk nu toch wat van de Weversmarkt te kunnen zien! Zag het al op het blog van Wilbert!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om dat filmpje te bekijken, ik had er veel over gehoord. Word je niet onzettend hebberig van al die mooie wol! Ik heb het nl al bij het zien van al dat moois.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk eens op deze site http://www.mabeon.nl/index.php/2011/spin-knit-in ,iets voor jou, bij jullie in het wooncomplex misschien? Voor een keertje in het jaar ofzo? Moet je even lezen....groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen